П'яний прикарпатець дебоширив у кафе


На Івано-Франківщині відвідувач кафе, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, пошкодив майно закладу відпочинку.

У селі Добровляни, що на Калущині, нетверезий чоловік вчинив бешкет у кафе. Зі слів адміністратора, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розбив ноутбук.

- Вчинив сварку, заважав роботі закладу, а згодом розбив ноутбук, тому довелось натиснути сигнал «тривога», - розповідає адміністратор кафе.

На пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС у Івано-Франківській області сигнал надійшов о 23.18, а вже за три хвилини міліціонери охорони прибули на місце пригоди.

Винуватцю події, який побачив службовий автомобіль міліції охорони, вдалося втекти з кафе, але не від відповідальності, адже очевидці бешкету повідомили правоохоронцям про місце проживання зловмисника. Відтак, чоловікові все ж доведеться оплатити вартість пошкодженого майна і відповісти за свої дії згідно чинного законодавства.

В кафе також було викликано слідчо-оперативну групу міліції – для з’ясування обставин події. Наразі за даним фактом триває слідство.