П'яний прикарпатець на мотоциклі насмерть збив пішохода


За минулу добу в області зареєстровано 2 дорожньо-транспортних події. Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, ДТП трапилось 4 липня о 20:10 год.  в смт. Перегінськ, що на Рожнятівщині. Водій мотоцикла марки «Ява 350» 1984 р.н. з села Вільхівка рухаючись по автодорозі «Креховичі-Осмолода» в смт. Перегінськ по вул. Січових Стрільців не справився із керуванням, здійснив наїзд на 62-річного пішохода, який рухався по обочині проїжджої частини.

Обидва учасники ДТП швидкою медичною допомогою були доставлені в Перегінську лікарню. Водій мотоцикла з діагнозом: ЗЧМТ, забито рвані інфіковані рани голови, забій ссадина лівого плечового суглобу, алкогольне сп’яніння, госпіталізований в Калуську ЦРЛ. Пішохід з діагнозом: важка поєднана політравма, травматичний шок важкого ступеня, мозкова кома, відкритий перелом правої стегнової кістки з зміщенням відламків, тупа травма живота з розривами порожнистих органів, забій серця важкого ступеня. Останній під час надання медичної допомоги помер в приміщення Перегінської лікарні. Тіло направлено в морг Калуської цетрально-міської лікарні для проведення судово-медичної експертизи.