П'яний прикарпатець намагався стрибнути з мосту


Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері не допущено до купання громадянина в нетверезому стані, який стрибав з мосту у воду. З ним проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах.

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з плавцем, який заплив за заборонні знаки. Зафіксовано 3 порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах відпочиваючими громадянами на прокатних плавзасобах (переміщення в човнах під час руху). З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до купання 2 дітей (вік 4-7 років), які були без нагляду дорослих. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних та відправлено з території водойми додому.