П’яний прикарпатець неадекватно поводився у потязі та погрожував правоохоронцям


Потяг, який прямував до Ужгорода з Одеси, були змушені відвідати поліцейські охорони після того, як п’яний пасажир влаштував у вагоні бешкет.

Повідомлення про порушення громадського спокою у одному із вагонів поліцейські охорони Закарпаття отримали під час патрулювання в місті Чоп. До працівників наряду звернулася чергова вокзалу. Вона отримала тривожне повідомлення радіозв’язком від провідника пасажирського поїзду «Одеса-Ужгород».

Поліцейські охорони негайно вирушили на місце події. Дочекавшись прибуття потяга, виявили у ньому пасажира, який, зі слів його попутників, тривалий час випивав, а згодом його поведінка стала й зовсім неадекватною. Правоохоронці намагалися заспокоїти нетверезого молодика, зробили йому кілька зауважень та попросили дотримуватися громадського порядку. Однак чоловік відповів поліцейським лайкою та погрожував їм фізичною розправою, а у процесі спілкування навіть замахнувся кулаком до одного з поліцейських.

Працівники поліції охорони, зважаючи на неадекватність поведінки пасажира та керуючись ст. 44,45 ЗУ «Про Національну поліцію», застосували щодо нього фізичну силу та одягнули кайданки. Згодом бешкетника було передано працівникам слідчо-оперативної групи Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.

24-річний житель Івано-Франківської області був доставлений у районне відділення поліції, де справу внесли у Єдиний Реєстр. Триває слідство.