П'яний прикарпатець вкрав вхідні двері в кафе


До місцевого відділення поліції надійшло звернення від охоронця приватного відпочинкового комплексу про те, що він виявив невідомого чоловіка, який з намагався скоїти крадіжку вхідних дерев’яних дверей.

Прибувши на місце події  правоохоронцями було  з’ясовано особу зловмисника. Ним виявився 53-річний житель одного із сіл району. Чоловік пояснив, що пішов на крадіжку бо був  п’яний. Коли крадія виявив  працівник охорони  та  почав переслідувати, той  кинув  крадені двері посеред дороги і втік до місця свого проживання, де його й застали правоохоронці, передає СК поліції Прикарпаття.  

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 ч. 3 та ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно санкції статті такий злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.