П’ятеро прикарпатців виявили намір зайняти вакантну посаду першого заступника голови ОДА


Сьогодні в приміщенні облдержадміністрації розпочався конкурс на заміщення вакантної посади першого заступника голови ОДА.
Свої кандидатури на зайняття посади подали п’ятеро претендентів, зокрема, директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Савка, голова Надвірнянської РДА Олександр Кеніз, а також Микола Кириченко, Руслан Коцаба і Богдан Гургула, пише прес-служба ОДА.

Конкурсну комісію, до якої увійшли представники облдержадміністрації та керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, очолив заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Крецул.

Голова комісії ознайомив учасників конкурсу із умовами його проведення, зокрема, зазначив, що визначення переможця відбуватиметься у три етапи: відповідь на 40 тестових запитань (загалом же на конкурс Національним агентством  України з питань державної служби запропоновано 400 питань), письмове завдання та співбесіда.

Конкурсанти, які правильно розв’яжуть 24 тестових завдань, матимуть можливість брати участь у другому турі, а відтак, відповідно до отриманих результатів, і в проведенні співбесіди.

Також конкурсантам будуть запропоновані питання на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного та бюджетного законодавства.