П'ятеро прикарпатських нардепів не погребували компенсацією за житло


Майже 300 народних депутатів отримали компенсацію за оренду житла за грудень 2014 року, серед яких опинились і депутати-мільйонери.

Відповідний список оприлюднили на сайті Ради та в газеті "Голос України" пише УП.

Серед тих, хто взяв державну компенсацію на житло, значаться екс-регіонал Євген Балицькийдвоє братів Балогсин мільярдера, власника агрофірми "Нібулон" Андрій Вадатурськийколишній голова бюджетного комітету Євген Гєллєрбрати Добкінибатько і син Кацубиагромагнат Аркадій Корнацькийподружка горілчаного магната Олена Кошелєвазять колишнього глави Радміну Криму Василя Джарти Валерій Омельченковласник "Бентлі" Олександр Пресманпозафракційний колишній заступник Коломойського Борис Філатоводеський підприємець Геннадій Чекіта та інші відомі люди.

Кореспондент "Бліц-Інфо" розшукав у списку і прикарпатських нардепів. З дев'яти народних обранців від Івано-Франківщини не погребували взяти у держави компесацію за житло п'ятеро. А саме Юрій Соловей від Блоку Петра Порошенка, Володимир Шкварилюк, Анатолій Дирів та Юрій Тимошенко від "Народного фронту" та Дмитро Шлемко від "Батьківщини".

Варто зауважити, що в списку також є депутати минулого скликання. Це Ольга Сікора, Василь Гладій, Руслан Марцінків