П’ятеро студентів ІФНТУНГ отримали стипендії від «Укрнафти»


У рамках угоди про співпрацю між ПАТ «Укрнафта» та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу започатковано спеціальну програму заохочення студентів.

Стипендіальна програма компанії для кращих студентів вишу свідчить про її зважену кадрову політику, розуміння того, що «люди – основний актив компанії, тому важливо мотивувати студентів ставати кращими, … привести у галузь більше хороших спеціалістів», інформує прес-служба ІФНТУНГ

Нещодавно пройшов завершальний етап відбору студентів ІФНТУНГ на отримання стипендії від компанії у весняному семестрі. Стипендіатами стали студенти Інституту нафтогазової інженерії – Волошенко О., Храпач А., Катрич В. та Інституту геології та геофізики –  Карпенко М. та Трубенко А. Переможці отримали відповідні сертифікати.  Вони також мали нагоду  послухали лекцію Романа Хомчука, начальника відділу з підбору персоналу ПАТ «Укрнафта», на актуальну тему «Секрети результативної співбесіди».

Нагадаємо, у рамках співпраці на базі кафедри розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ Інституту нафтогазової інженерії ІФНТУНГ облаштовано за підтримки ПАТ «Укрнафта» науково-дослідницьку лабораторію моделювання процесів розробки родовищ нафти і газу. Більше того, вже тривалий час «Укрнафта» є платформою для проходження практики студентами нафтогазових спеціальностей університету.