Патріотична акція «Карпати єднають волонтерів» буде міжнародною


Під головуванням начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації Ростислава Микитюка та за участю керівників профільних департаментів облдержадміністрації відбулася нарада щодо проходження у смт. Верховині міжнародної акції, спрямованої на популяризації об’єднання людей довкола ідеї досягнення миру в Україні та демонстрації туристичних можливостей Прикарпатського регіону.

Акція проходитиме у рамках проекту «Єврокарпатська ініціатива», започаткованого головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком, впродовж 5 - 7 липня на базі лікувально-оздоровчого комплексу «Верховина».

У програмі заходу передбачено  сходження на гору Піп Іван (1936,2 м. висоти над рівнем моря), де планується  встановлення рекорду воркаутистами та передача естафети акції доброчинцям із Польщі.

Окрім того, на співочому полі відбуватимуться різноманітні мистецько-культурні заходи, святкові концерти, а для бажаючих пізнати самобутність культури, організовуватимуть   екскурсійно-оглядові поїздки по території району.