Патрульна поліція Франківська винесла постанову за неналежне утримання парковки


Під час обстеження стану дорожнього покриття в Івано-Франківську патрульна поліція на майданчику для паркування біля супермаркету на вулиці Ковновальця виявила ряд недоліків.

21 березня встановлено, що відповідальна особа супермаркету порушила правила, норми і стандарти, що стосуються безпеки дорожнього руху, інформує прес-служба патрульної поліції міста.

Зокрема, на території майданчика для паркування виявлено ямковість, неякісні дорожні знаки, відсутність дорожньої розмітки, самовільно втсановлені предмети, які заважають проїзду автомобілів, відсутнє освітлення та місця для пракування автомобілів, якими керують люди з обмеженими можливостями.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківська.

Незважаючи на те, що відповідальна особа супермаркету у присутності двох свідків намагалася уникнути відповідальності, патрульна поліція Івано-Франківська дала вимогу усунути виявлені недоліки протягом одного місяця.

За порушення ДСТУ 3587-97 і ДСТУ 2587-14 на відповідальну особу винесено постанову за ч. 1 ст. 140 КУпАП, до неї застосовано адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1020 гривень.