Патрульна поліція з евакуатором обіцяє не давати спокою франківським авторагулям


Сьогодні, 5 лютого, начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець провів прес-конференцію для ЗМІ. Темою для зустрічі стала робота поліції за останні п'ять днів.

Як відомо, нова поліція склала присягу минулої неділі, 31 січня. 

За словами полісмена, загалом патрульна поліція опрацювала майже 800 викликів різного характеру. Щоправда, більшість з них не такі суттєві. Було багато ДТП, декілька адамінпорушень, хулігаства, сімейні конфлікти та інше. Окрім того, полісмени почали боротьбу з  івано-франківськими "авторагулями" і почали забирати неправильно припарковані автівки на штрафмайданчик.

"Ця робота надалі буде активнішою. Наразі за порушення ПДР було складено 92 постанови, на штрафмайданчик потрапило понад десяток автівок-порушників. І це тільки початок", - зазначив Міхалець.

Тож, головний полісмен міста порадив прикарпатським водіям не заявляти одразу про крадіжку автомобіля, а телефонувати в 102.

"Якщо ви не знайшли свою автівку на припаркованому місці, то не варто одразу писати заяву про її викрадення. Можливо, ви припаркували її у недозволеному місці та з порушенням ПДР. У такому випадку її варто шукати на штрафмайданчику. Звертайтесь на 102. Далі ви звертаєтесь на Юності, 23 в адмінпрактику і вони вас напрвлять на штрафмайданчик за своїм авто. Щоб всі жителі Івано-Франківська про це пам'ятали: За грубе порушення ПДР автівку заберуть на штрафмайданчик", - підкреслив керівник патрульної поліції.

Як зазначив Дмитро Міхалець, майже всі франківці на такі дії реагують адекватно.