Перетворення дворика на Т.Шевченка, 3


Основна ідея ініціативи полягає у створенні преценденту-історії, що може бути реплікована, повторена будь-де у місті. Історія про перетворення пасивних закритих просторів у публічні, такі, що активно і зручно використовуватимуться різними групами населення.

Ця історія про дворик, що знаходиться в десятьох метрах від одної з найбільш використовуваних вулиць – вул. Шевченка. Наразі він НЕ використовується взагалі, хоча міг би стати затишним місцем відпочинку фрілансерів, мистецької тусовки, елементарно батьків з дітьми. За іронією на реалізацію колективного благоустрою не потрібно космічних сум – важливо лише налагодити механізм кооперації та взаємодопомоги. Коли кожен зможе допомогти своїми силами, наприклад, прибрати, зібрати конструкцію, привезти матеріалів і звичайно разом відпочити, провести час.

Саме така історія народжується зараз. Жителі міста зініціювали початок перетворень на Шевченко 3 і запрошують всіх охочих до проекту. Мета – створити місце, що заживе своїм власним життям разом із містянами.

Цей процес для наочності буде трансльовано через онлайн блог, тому кожний охочий зможе в будь-який момент пройти шлях від А до Я разом із нами в режимі онлайн.
Але набагато цікавіше офлайн. Приходьте і долучайтеся.

Перша зустріч вже 5 травня, о 19:00, Urban Space 100. Приходь з лопатою.

Сторінка події: https://www.facebook.com/events/1696713657248275/