Під час обшуків у прикарпатця знайшли чоловіка, який переховувався від копів


Вчора Коломийські правоохоронці в ході проведення оперативних заходів під час перевірки раніше судимого 43-річного місцевого мешканця застали у його помешканні чоловіка, який перебував у розшуку за підозрою у причетності до вчинення крадіжки у Івано-Франківську.

Під час спілкування з правоохоронцями господар помітно хвилювався та поводився підозріло. В кімнаті відчувався різкий запах наркотичної речовини опію ацетильованого Виявилося, що чоловік зберігав подрібнену речовину рослинного походження, зовні схожою на «макову соломку», три корки із фольгою на якій наявне нашарування коричневого кольору схожого на екстракт канабісу, посуд із нашаруванням коричневого кольору, а також використані медичні шприци із залишками речовини коричневого кольору в кількості 12 штук, інформує прес-служба Нацполіції області.

Все вилучене правоохоронці направили на проведення експертизи. Зловмисника, розшукуваного за вчинення крадіжки – затримано.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту розпочато кримінальне провадження (ч.1 ст.309 ККУ). Проводиться слідство.