Під Мар'їнкою сили АТО відбили атаку ДРГ противника – штаб


Упродовж доби 21 липня гібридні війська на Донбасі 66 разів обстріляли підрозділи ЗС України.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає Тиждень.ua.

Як зазначається, на Донецькому напрямку зафіксовано 30 випадків ведення вогню. В Авдіївці противник вів вогонь по позиціях сил АТО із 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім цього, з мінометів калібру 120 та 82 мм бойовики вдарили по Новоселівці Другій.

За даними штабу, по опорних пунктах поруч Майорська, Верхньоторецького, Опитного та Пісок терористи застосували 82 мм міномети, у Луганському і Невельському – гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також ворожий вогонь з великокаліберних кулеметів вівся під Троїцьким. 

На Маріупольському напрямку бойовики 26 разів відкривали вогонь.

Надвечір 21 липня опорний пункт сил АТО в Мар’їнці спробувала атакувати група ворожих диверсантів у кількості до 10 осіб, але, отримавши відсіч, відступила.

Із 120-мм мінометів та гранатометів ворог обстріляв ЗСУ біля Широкиного, 82-мм міномети та гранатомети задіяв у Красногорівці та Мар’їнці, великокаліберні кулемети – у Водяному та Новогригорівці, а під Талаківкою – БМП.

На Луганщині зафіксовано 10 обстрілів позицій сил АТО. По Станиці Луганській вівся вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, а стрілецької зброї - поруч Сизого. Також ворог хаотично стріляв по Новозванівці, Новоолександрівці та Попасній.