Підліткова наркоманія поширюється серед франківських школярів


Не дитячі розваги іванофранківських підлітків. Під час рейду правоохоронці спільно з Муніципальною вартою виявили групу юнаків та дівчат. Як сверджують вартові, вони вживали алкогольні та наркотичні речовини. Затриманим близько 12-14 років.

Місце для заборонених розваг підлітки обрали територію поблизу Бастіону. Це не єдина «точка», де зафіксовані такі зібрання школярів, кажуть в Патрульній поліцїі. Відтак їхні співробітники будуть проводити профілактичні бесіди безпосередньо у навчальних закладах. Наразі правоохоронці встановлюють джерело походження наркотичної речовини та шляхи їхнього збуту на території міста, пише ВЕЖА.

Сигнали про випадки вживання школярами наркотичних речовин вже неодноразово надходили до керівництва Департаменту освіти. З цього приводу чиновники навіть провели колегію. Обговорювалися заходи з протидії згубним звичкам учнів. Відповідні рекомендації надано педагогічним колективам та батькам.

В управлінні ювенальної превенції повідомили, під час рейду виявлено лише 15 підлітків. Під час візуальної перевірки заборонених предметів та речей у них виявлено не було. Після встановлення осіб правоохоронці провели з неповнолітніми профілактичну бесіду.