Підозрюваного у вбивстві прикарпатського студента відпустили під домашній арешт


У поліції відпустили хлопця та дівчину, яких затримали за підозрою у причетності до нічної різанини у центрі Львова, яка трапилася 18 листопада.

Як розповіла ZAXID.NET речниця головного управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, затримана 23-річна дівчина проходить у кримінальній справі як свідок. 

Затриманому того ж дня чоловікові уже оголосили підозру у причетності до скоєння вбивства, але його відпустили під домашній арешт. Наразі правоохоронці шукають ще двох учасників компанії. Їх дані вже встановили. Також у поліції оприлюднили фото підозрюваних, які перебувають у розшуку.

Нагадаємо, двох підозрюваних у причетності до двох випадків різанини 18 листопада, в результаті яких загинув студент з Долинщини, а троє інших опинились у лікарні, затримали того ж дня. Це 23-річна жінка та чоловік. Відомо, що чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Окрім того, поліція розшукувала його за участь у бійці, яка трапилася за декілька днів до різанини у центрі Львова.