Підозрюваний у вбивстві франківської студентки з Болгарії шантажує суддю через пресу


Сьогодні, 14 червня, в Івано-Франківському міському суді обрали запобіжний захід громадянину Туркменістану Єльдару Астанову, якого підозрюють у вбивстві студентки з Болгарії.

Які відомо, студентку з Болгарії, що зникла в Івано-Франківську в останній день весни, знайшли мертвою. Тіло дівчини вже доставили в морг де її опізнали родичі. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 (навмисне вбивство). Поліцейські також затримали ймовірного вбивцю - її хлопця, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо

Справу розглядає суддя-слідчий Татаріна. На початку засідання підозрюваний заявив, що проти присутності преси. Інакше відмовляється давати свідчення. Тож його адвокат подала клопотання про проведення закритого засідання.

Прокурор проти такого заперечив, заявивши, що для закритого засідання немає підстав. На це туркмен заявив, що не буде давати свідчення У підсумку, суддя пішла в нарадчу кімнату для прийняття рішення. Після повернення суд відмовив у задоволенні клопотання.

Нагадаємо, в останній день весни в Івано-Франківську безвісти зникла 24 річна студентка 4 курсу ІФНМУ Дишлі Еля Зія із Болгарії. Невдовзі подруга повідомила, що дівчина зникла після зустрічі з хлопцем-турком, який часто її бив. Ввечері 12 травня стало відомо, що на Прикарпатті імовірно знайшли тіло зниклої студентки з Болгарії. Наступного дня в поліції повідомили , що тіло дівчини запхали у валізу та втопили в озері. Опісля слідчі розповіли жахливі деталі вбивства студентки з Болгарії.

До теми: Поліція вже другий тиждень розшукує студентку з Болгарії, що зникла в Франківську.