Підполковник Тарас Грень: Вішати тавро зрадників на всіх прикарпатців – це щонайменше безсовісно!


Військовий журналіст, представник прес-центру АТО,підполковник Тарас Грень висловив своє обурення заявами про те, що на Прикарпатті зривають мобілізацію.

За словами підполковника, за 8 років служби в регіоні на його очах знищували 38 армійський корпус, ракетно-артилерійську частину у м. Надвірна, авіацію на Прикарпатті, руйнували систему військових комісаріатів. Проте тоді на військових журналістів і громаду ніхто не зважав.

Однак Грень зазначає, що йому образливо читати, коли люди, які не були в регіоні звинувачують при карпатців у зриві мобілізації.

 «Так, залишившись без роботи в результаті недолугих реформ всіх урядів нашоі краіни, люди якось мали виживати. Тому більшість з них зараз на заробітках. Так, в результаті відвертоого шкідництва проведпна псевдореформа військкоматів. Знищено систему роботи а сппеціалістів було вигнано на вулицю. Скажіть чи можуть два офіцера і три цивільних відповідати за призов і моб ресурси двох гірських районів??? При цьому не маючи навіть автомобіля щоб пересуватись між населеними пунктами що розкидані по горам... Звинувачувати легше за все. А от запропонуваи реальний шлях подолання проблеми, і пройти його разом – важче,» - йдеться у повідомлені.