Підписання угоди про співпрацю


26 липня 2016 року о 10.00 год. в приміщенні Івано-Франківської Торгово-промислової палати буде підписана угода «Про співпрацю між Управлінням Держпраці в Івано-Франківській області, Головним Управлінням Державної Фіскальної Служби в Івано-Франківській області та Головним Управлінням Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області».

З метою посилення взаємодії та співпраці під час здійснення заходів державного нагляду за суб’єктами господарювання, усвідомлюючи важливість спільних дій щодо запобігання нелегальної зайнятості та виплати доходів без сплати належних сум податків, зборів до Державного бюджету, внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, та прагнучи посилити ефективність державного нагляду за додержанням роботодавцями законодавства у сферах нарахування заробітної плати застрахованих осіб, та нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Після підписання угоди відбудеться брифінг начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області Ігора Росипайла, начальника Головного Управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Надії Павлюк та начальника Головного Управління Державної Фіскальної Служби в Івано-Франківській області Ірини Столярик. Тема брифінгу: «Нелегальна зайнятість та виплата заробітної плати у конвертах».

Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Теодора Цьоклера (Розумовського),  9А. Івано-Франківська Торгово-промислова палата.

Акредитація за телефоном 75-22-29 чи електронною поштою 09if@dsp.gov.u