Після матчу з "Прикарпаттям" фанати зупинили автобус "Карпат" і ледь не побили футболістів


В Пустомитівському районі в Сокільниках на трасі був зупинений автобус команди Карпат, люди які назвалися їхніми фанами вирішили вияснити причини програшу в Івано-Франківську.

Про це й спільноті Варта - 1 повідомив Igor Zinkevych.

На місці зупинки автобусу відбувся конфлікт із-за матчу який відбувся в Івано-Франківську де команда програла в другій лізі "Прикарпаттю".

"Пересічні люди, які помітили цей конфлікт з заправки, викликали поліцію. Патрульна поліція прибувши на виклик спробувала розібратися в ситуації, дізналися в чому конфлікт: як вияснилося команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де програла. Після матчу на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів, де відбулася масова бійка на самому стадіоні в Івано-Франківську", - розповідає Зінкевич.

Сам ж конфлікт на дорозі біля Сокільник не припинявся протягом певного часу і патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу до місця зупинки автобусу футбольноі команди, щоб уникнути бійки. На виклик прибув спецназ. Людей які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт затримали.

Сам ж автобус з футболістами в супроводі поліції відправили на базу "Карпат".

Як відомо, вчора "Прикарпаття" перемогло "Карпати" з рахунком 2:1 і рухається далі в Кубку України. Після першого голу львівські фанати з піротехнікою прорвалися на поле. Як наслідок, матч зупинили на 25 хвилин. Коли всі заспокоїлись гру продовжили. Та після останнього свистка розлючені фани "Карпат" знову вибігли на поле, почали палити фаєра та кидати у поліцію всім, що попаде під руку. Кількох затримали та склали адмінпротоколи за хуліганство. Слід зауважити, аби уникнути сутичок між ультрас франківська поліція супроводжувала їх за межі міста.