Пісня зіркової франківчанки стала саундреком українського серіалу "За три дні"


Скоро на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового мелодраматичного серіалу «За три дні до кохання». Головні ролі у стрічці виконали українські актори Анастасія Карпенко, Дар’я Єгоркіна, Олександр Кобзар та білоруський актор Антон Денисенко.

Головна героїня серіалу - успішна і приваблива Дана Романова, яка мала в житті практично все - великий бізнес, друзів, пристрасний роман. Але в один день все її щасливе життя виявилося під загрозою. Того ж дня молодий і амбітний бізнесмен Павло Солдатов опинився на межі банкрутства та втрати найдорожчого, адже кредитори загрожують його дружині. У цей день шляхи Дани і Павла випадково перетнулися в Одесі. Самотність та відчай головних героїв призводять до незвичайної дилеми, адже Дана пропонує погасити борг Павла в обмін на три дні його життя.

Саундреком серіалу стала головна пісня мультиплатинового альбому зіркової франківчанки Тіни Кароль «Інтонації» - «Дика Вода», лірик-відео до якої набрало більше мільйона переглядів у Youtube. До речі, вже втретє композиція виконавиці стає музичним обрамленням продуктів телеканалу «1+1». Так, раніше пісня «Сдаться ты всегда успеешь»  стала саундреком серіалу «Хазяйка», а «Я не перестану» - стрічки «Хороший хлопець».

«Я гадаю, дуже символічно, що, пісня «Дика вода» з альбому «Інтонації», який поєднав в собі симбіоз жіночих історій та доль, стала саундреком нового серіалу на телеканалі «1+1». Головна героїня Дана - сильна, незалежна та успішна, якою і має бути справжня жінка, така, про яку я співаю у цій пісні. «Дика вода» - особлива композиція для мене, і я щаслива, що вона знайшла відгук у серцях моїх слухачів, а альбом став мультиплатиновим», - коментує співачка.