Північний і Південний бульвари таки з’єднають


Окрім вело- і автошляхів на вулиці Північний бульвар пролягатиме ще й тролейбусна лінія.

Тут вже розпочалося будівництво прямого транспортного сполучення. Комунальники розпочали облаштування дорожнього покриття на вулиці Північний бульвар. Наразі працівники дорожньої служби за допомогою спецтехніки зривають старий асфальт, пише ТРК ВЕЖА.

Підрядники кажуть, дана ділянка дороги не підлягає відновленю. Адже ще за рядянської доби вздовж вулиці вистелено тимчасове дорожнє полотно. З подальшою перспективою прокладання тут повноцінного автошляху. Упродож десятиліть ці плани так і не вдалося реалізувати.

Цього року комунальники мають намір заасфальтувати вулицю та викласти бордюрні лінії обабіч. Капремонт виконають на ділянці дороги від розворотного кільця аж до вулиці Тичини. А також обалаштують велодоріжки між тротуарами та проїзджою частиною. Тут достатня площа для розмітки двохстороннього руху велосипедів, кажуть фахівці МДС. Відтак, любителі двоколісного транспорту матимуть альтернативні шляхи пересування містом.

Окрім вело- і автошляхів на вулиці Північний бульвар пролягатиме ще й тролейбусна лінія. Вона з’єднуватиме мікрорайони “БАМ” та “Пасічну”, поза межами центральних вулиць. Відтак, мешканці міста зможуть безперешкодно дістатися до визначеного місця.