Плани на місяць: 8 цікавих ідей на травень


Зустрічаємо останній весняний місяць разом з новими ідеями. Розфарбуйте його яскравими фарбами і незабутніми емоціями!

Адже травень – це танці під дощем і прогулянки до перших зірок, це пара яблук, пляшка води і два велосипеди. Попереду – дорога, що таїть нові пригоди, попереду – ціле літо, попереду – життя, пише lovelylife.in.ua

Травень – це тікати рано вранці з дому на пошуки самої себе. В голові народжуються рядки, а плечі покриваються веснянками. Травень – це сніданки на свіжому повітрі. Тобі – з корицею, мені – з молоком і без цукру. Стовпчик оладок і полуничний джем. На столі – букет польових квітів. А над нами – безкрає небо.

ПУСКАТИ БУЛЬКИ ВЕЛИКОЮ КОМПАНІЄЮ

У вас піднімається настрій від виду зграйки бульбашок, що летять по міських вулицях? Райдужні кулі прагнуть піднятися вгору, виблискуючи на сонці пружними боками, і на обличчях перехожих мимоволі розквітають посмішки. Досить часто влаштовують «мильні» флешмоби, але ми пропонуємо вам не чекати офіційної дати, а самостійно зібрати велику компанію друзів і відправитися пускати мильні бульбашки. Поверніться в дитинство і подаруйте собі і оточуючим моменти чистої радості.

ВЛАШТУВАТИ ВЕЛОПОДОРОЖ

За плечима – рюкзак з фотоапаратом і книгою, в вухах – плеєр. Не забудьте запастися провіантом і вирушайте на весь день у велоподорож по рідному місту. Досліджуйте закутки тихих скверів і робіть привали в тіні. Перекушуйте на нагрітій сонцем лавці і обов’язково купить каву на винос в улюбленій кав’ярні. Розкривайте секрети далеких районів і відчувайте себе мандрівником в рідному місті.

ВИГОТОВИТИ СВОЇМИ РУКАМИ КОСМЕТИЧНИЙ ЗАСІБ

Ще багато-багато років тому жінки почали використовувати дари природи, щоб зберігати і примножувати свою красу. Ягоди, пелюстки, коріння, масла – в хід йшло все, що росло на землі. Радимо вам в травні згадати досвід прапрабабусь і виготовити своїми руками косметичний засіб. По-перше, це надзвичайно захоплююче заняття – справжня алхімія – яке може перерости в ваше постійне хобі. А, по-друге, так ви побалуєте свою шкіру виключно корисними речовинами і, можливо, отримаєте дуже приємні результати.

ВІДПРАВИТИСЯ НА ПРОГУЛЯНКУ ЧОВНОМ

Відпочиваючи біля води, ми завжди мимоволі заспокоюємось – стихія умиротворяє, очищає думки. Неспішно ковзаючи на човні по гладі озера, можна медитувати, милуючись мальовничими пейзажами, робити олівцеві замальовки або ловити фотоапаратом моменти весни. А якщо згадати, що у дворянських сімей існувала традиція човнових прогулянок, то легко зробити ще й невелику подорож в минуле. Світлі сукні, парасольки від сонця, кошик для пікніка – втілити цю затію в життя так просто!

ПЕРЕТВОРИТИ СВІЙ БАЛКОН

Вранці на балконі можна насолоджуватися сніданком, вітаючи світ чашкою ароматної кави, а вечорами збиратися з друзями на душевні розмови за келихом вина. У дощові дні тут прекрасно міркувати про життя, а в ясні – приймати сонячні ванни. Іншими словами, в теплі місяці зручний балкон здатний стати для вас острівцем спокою і затишку.

Купіть акуратні білі ящики для квітів та яскраві візерунчасті подушки, ліхтарики і кольорові лійки. Додайте незвичайних акцентів – переливи музики вітру, свіжі квіти в скляній вазі або ніжні акварелі в дерев’яних рамках. Створіть свій оазис в міських джунглях і насолоджуйтеся кожною хвилиною, проведеною в ньому.

ВИПРОБУВАТИ СИЛИ В МОТУЗКОВОМУ МІСТЕЧКУ

А ви любили в дитинстві повзати по деревах? З гордістю підкорювати найвищі гілки, розглядати безтурботне небо через завісу з листя і відчувати себе легким і вільним? Пора повернути забуті емоції, відправившись всією сім’єю в мотузкове містечко. У парку пригод, розташованому під кронами дерев, ви відчуєте масу задоволення і отримаєте необхідний заряд адреналіну на багато днів вперед. Перебирайтеся через мости, долайте заплутані переходи, дертися по сходах і стаєте безстрашними завойовниками вершин!

ЗАЙНЯТИСЯ ГЕОКЕШИНГОМ

Геокешинг – це всесвітня гра, суть якої полягає в простому, але дуже приємному занятті – пошуку скарбів. Одна людина створює тайник, визначає за допомогою GPS його географічні координати і доводить їх до відома в інтернеті. У цей момент всі приступають до пошуків. Ідея геокешинга вельми інтригує, та й скарби зазвичай ховають в природних парках, заповідниках та міських пам’ятках. Виходить два в одному: і в пошуковій місії участь приймаєш, і насичену враженнями прогулянку собі забезпечуєш.

ПОТАНЦЮВАТИ ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ

В міських парках починають з’являтися танцюристи: пристрасна бачата, запальне бугі-вугі, фатальне танго – хтось проводить майстер-класи, а хтось просто збирає поціновувачів гарних рухів і особливої ​​атмосфери. Приєднуйтесь і ви: вчити нові па або танцювати вже знайомі танці набагато приємніше на сонячних майданчиках під відкритим небом.