По 300 гривень, або води не буде: Приватне ЖЕО просить мешканців скинутись на ремонт


У будинку №2а на вулиці Надрічній перекрили стояк водовідведення через прорив мережі орієнтовно між 1 та 3 поверхом.

Місцевим мешканцям в оголошенні повідомили, що сума ремонту становить 3 тисячі гривень. Проблему усунуть після того, як жителі передадуть по 300 гривень начальнику ЖЕО. Він 7 травня має прийти по кошти до підїзду, пише Галка.

Про це у Фейсбуці написала франківка Вікторія Шахоріна, яку обурила ця ситуація. Вона розмістила фото оголошення.

“Друзі, ось мені цікаво… Хто компетентний в питаннях ЖЕО? Живеш, справно платиш по рахунках і стається десь там прорив на стояку, бо хтось так це “якісно” робив. ЖЕО приватне, будинок новий. Платиш щомісяця і тепер ще по 300 грн скинутись під під’їздом…. це нормально? Мало того, що власник приміщення “Нової пошти” без жодних попереджень перекрив воду цілому будинку на цілий день (так як тече в підвал нової пошти), то тепер ще скидатись під під’їздом…” – йдеться у повідомленні.

“Галка” звернулася за коментарем до очільника ЖЕО Олександра Нечитайла. За його словами, є потреба збирати готівку, щоб пришвидшити роботи.

“Ми працюємо по рахунку, але там така ситуація, я не маю звідки взяти гроші. Потім людям кошти повернуть”, – сказав він.

Пізніше пан Олександр нам перетелефонував. Сказав, що його не було у місті, а розмістили згадане оголошення без його відома з ініціативи підприємця, який потерпає від підтоплення. За його словами, ЖЕО працює тільки по перерахунку.

Нагадуємо, що вартість ремонтних робіт, які виконуються комунальними управителями поза рамками обслуговування, оплачується виключно по факту виконання і лише на банківський рахунок, у складі квартплати.

31934207_1841914915847715_896528213486862336_n