Почесними професорами ІФНТУНГ стали ректори провідних університетів України та Польщі


У рамках відзначення 50-річчя Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на вченій раді відбулась урочиста посвята у почесні професори університету ректора Краківської гірничо-металургійної академії, професора Тадеуша Сломки та ректора Національного університету «Львівська політехніка», професора Юрія Бобала.

З університетами, які очолюють ці науковці, ІФНТУНГ пов’язує багаторічна співпраця, а з «Львівською політехнікою» ще й спільні витоки. Ректори згаданих вишів зробили вагомий внесок в розвиток взаємовідносин з ІФНТУНГ. З рук ректора ІФНТУНГ, проф. Євстахій Крижанівського кандидати у почесні професори отримали мантії, а після церемонії посвяти й документи, що засвідчують їхній новий статус, інформує прес-служба ОДА.

Опісля відзначені та нагороджені  й інші представники польських вищих навчальних закладів, зокрема, Краківської гірничо-металургійної академії ім. С. Сташица (AGH, м.Краків), Поморської академії в Слупську (м. Слупськ) та Інституту нафти і газу (м. Краків), які плідно співпрацюють з ІФНТУНГ.

Також були вручені медалі «За заслуги перед ІФНТУНГ» та «50 років ІФНТУНГ».