Податківці та успішні підприємці Івано-Франківська навчали навикам ведення бізнесу


В Центрі розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» відбувся «круглий стіл» на тему: «Бібліотека живої книги. Історія мого успіху».

Його організували регіональний центр зайнятості та івано-франківська ДПІ. У засіданні «круглого столу» також прийняли участь громадяни, які виявили бажання започаткувати власну справу.

 Організатори заходу не лише ознайомили майбутніх платників податків з правилами ведення підприємницької діяльності, а й обмінялись досвідом успішного ведення бізнесу.

Начальник відділу комунікацій ДПІ у м. Івано-Франківську Галина Яремко розповіла «новоспеченим» бізнесменам про систему оподаткування в Україні, детально зупинившись на спрощеній системі. Вона також наголосила на дотриманні роботодавцями трудового та податкового законодавства при використанні праці найманих працівників.

За її словами, запорукою успішного ведення бізнесу є висока податкова культура платників податків. Бездоганне дотримання податкового законодавства при нарахуванні та сплаті податків, зборів та єдиного внеску, а також при поданні звітності дає можливість уникнути непотрібних витрат на сплату штрафів та пені.

 Посадовиця запевнила присутніх про всебічну інформаційну та просвітницьку підтримку  бізнесменів-початківців працівниками міської ДПІ.

Під час «круглого столу» своїм досвідом ведення бізнесу ділились з майбутніми платниками податків успішні івано-франківські підприємці.

Такі виступи є справжньою живою книгою у бібліотеці  правил успішного ведення бізнесу підприємців-початківців.