Подробиці ДТП на Прикарпатті в якій загинули двоє людей


За минулу добу в області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних подій. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

Зокрема, 3 червня приблизно о 12.40 28-річний житель с. Саджавка Богородчанського району, керуючи автомобілем «Фольксваген Поло», р. н.з. Республіки Польщі, рухався на спуск ділянкою автодороги «Мукачеве – Львів» в напрямку м. Мукачеве, що між с. Вікторів Галицького району та с. Тязів Тисменицького району. В цей час у зустрічному напрямку правою смугою в підйом рухався вантажний автомобіль "Мерседес Бенц 1828" під керуванням тверезого 37-річного жителя с. Оброшино Пустомитівського району Львівської області, а лівою смугою (в підйом) – автомобіль «Рено Кенго», під керуванням 46-річного (тверезого) жителя с. Загвіздя Тисменицького району, який рухався із випередженням вантажного автомобіля.

При наближенні до вказаних транспортних засобів, водій автомобіля «Фольксваген Поло», не врахував дорожню обстановку та стан транспортного засобу, щоб мати змогу контролювати його рух та безпечно керувати ним, не справився з керуванням, перетнув суцільну осьову лінію розмітки та почав перетинати дві зустрічні смуги у напрямку лівого узбіччя. В якийсь момент водій. різко змінив напрямок руху праворуч та допустив зіткнення із автомобілем «Рено Кенго», після чого його розвернуло та викинуло на праву смугу руху, де він зіткнувся із вантажним автомобілем «Мерседес».

У результаті ДТП водій автомобіля «Фольксваген Поло»та його 50-річний пасажир загинули на місці події.

На місці ДТП працівниками пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-3 м. Галич деблоковано тіла 2 загиблих осіб з автомобіля Фольксваген Поло, та з проїжджої частини дороги змито ПММ.