Показ проекту «роздІловІ»


27 лютого о 20:00 в обласному музично-драматичному театрі ім. І. Франка відбудеться показ проекту «роздІловІ».

«роздІловІ» — це поезія Сергія Жадана, візуалізація Олі Михайлюк, музика Олексія Ворсоби і Влада Креймера. Ідея такого поєднання належить Олі Михайлюк. Проект представляє агенція АртПоле.

«роздlловl» — це мультимедійне дослідження любові — словом, звуком, зображенням. Від публіки очікується здатність сприймати усіма органами. Розділові — знаки — наповнюють текст інтонаціями й почуттями. Розділові — лінії — направляють і позначають кордони й відстані на земній кулі. Крапка. Виникає з НІЧОГО, щоб стати безкінечністю. НІЧОГО є головним словом проекту. Але чи лишається воно нічим, перетворившись в шість літер на папері? За що триматися в порожнечі (може, саме за ці літери)? Що важливіше — слово чи поверхня, на якій воно написане, інтонація, з якою воно сказане, адресат? Об’єктами проекту-дослідження стають також слова «ніжність», «війна», «ніч» і «любов». 

 

Між виступами «роздlловl» існують у віртуальному вимірі, який слідом за метаморфозами твору доповнюється новими текстами, звуками та зображеннями. Івано-Франківськ стане першим містом, у якому буде презентовано оновлену версію сайту. Він, наче машина часу, дозволяє досліджувати численні прояви проекту. За участі автора сайту Дмитра Лідера, а також творців оффлайнової версії режисери Олі Михайлюк і музикантів Олексія Ворсоби (гурт PortMone) і Влада Креймера.

Квитки на показ проекту можна купити в касі обласного музично-драматичного театру ім. І. Франка.