Поки мешканка Прикарпаття була на заробітках її будинок обікрали


До Снятинського відділення поліції надійшло повідомлення від 39-річної мешканки одного із сіл району про те, що з будинку її родички, котра на даний час перебуває за межами України, невідома особа вчинила крадіжку бензокосарки, електрообігрівача, тостера та телевізора.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 50-річний мешканець одного із сіл району. Як з’ясували правохооронці, зловмисник, проходячи попри господарство потерпілої помітив, що вдома нікого немає, тож скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зайшов на подвір’я господині, де через незачинене вікно до кухні проник до середини житлового будинку та викрав бензокосарку, електрообігрівач, тостер та телевізор посля чого з місця події втік.

Крадене продав, а виручені кошти витратив на власні потреби. У скоєному зловмисник зізнався, правоохоронці вилучити крадений телевізор, котрий лиходій ще не встиг продати.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області