Поки мешканка Прикарпаття гостювала у сусідки, квартирант обчистив її будинок


До Снятинського відділення поліції звернулася 29-річна мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що з її будинку невідома особа викрала три мобільних телефони, планшет іноземного виробництва та 500 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 18-річний мешканець Снятинського району, який тимчасового проживав у сусідки потерпілої.

Як стало відомо, заявниця того вечора прийшла у гості до своєї сусідки, де вони разом розпивали спиртне. Коли жінки після чаркування вийшли із кімнати, 18-річний парубок викрав ключі, які гостя залишила на столі і пішов тим часом «порядкуватися» у її будинку. Хлопець викрав три мобільних телефони, планшет та 500 гривень і покинув помешкання.

Як з’ясувалось, злодійкуватої вдачі хлопець уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. У скоєному зловмисник зізнався, частину речей вилучено та повернено власниці на зберігання.

Підозрюваному інкримінують злочин, передбачений ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області