Поки продавчиня відволіклась прикарпатець поцупив в магазині кабель


Працівники Долинського відділення поліції затримали 30-річного раніше судимого місцевого мешканця. Зловмисник зайшов до магазину, звідки поцупив електричний кабель, спричинивши цим матеріальну шкоду на суму близько 600 гривень.

Зі слів заявниці стало відомо, що до магазину зайшов невідомий чоловік, який деякий час розглядав товар на прилавках, а відтак, поки вона відволіклась, непомітно поцупив електричний кабель та з місця події втік.

Переглянувши записи камер відео- спостереження, та за детальним описом зовнішності зловмисника продавчинею, правоохоронці встановили та затримали його. Причетним до крадіжки виявився 30-річний місцевий мешканець, який уже мав судимість за аналогічні злочини. У скоєнні правопорушення лиходій зізнався, речовий доказ вилучено.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області