Поліцейські спіймали двох франківців, які розгулювали містом з наркотиками


У двох мешканців Івано-Франківська правоохоронці на вулиці виявили наркотичні речовини.

Під час патрулювання вулиць міста минулої доби, поліцейськими було затримано двох перехожих, які поводили себе підозріло. О пів на третю ночі інспектори поліції, при поверхневому огляді 24-річного франківчанина, виявили у кишені «підозрілого» речовину рослинного походження зеленого кольору та порошок білого кольору.

У іншому випадку, близько 6 години ранку, на одній із вулиць обласного центру поліцейські затримали для перевірки документів чоловіка 39-річного віку в рюкзаку якого виявлено свіжий зелений мак. Як пояснив затриманий, рослини він зрізав годину тому, близько 5 години ранку на садовій ділянці свого товариша.

За отриманою інформацією працівниками слідчо-оперативної групи було здійснено виїзд за вказаною адресою та виявлено, в садовому масиві посів маку біля 700 рослин. У всіх трьох випадках наркоречовину вилучено та направлено на експертне дослідження. За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження. Інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.