Поліція просить навести лад на стадіоні, аби вболівальники не мали чим кидатись


Стадіон «Рух» в Івано-Франківську перебуває у не задовільному стані.

Про це сьогодні, 26 червня на щотижневій оперативній нараді повідомив заступник керівника міського відділку поліції Володимир Гаврилаш, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Поліцейський розповів, що під час останнього візиту на стадіон побачив, як на ньому відпадає плитка. За його словами, потрібно також подумати над тим, аби унеможливити перекиду сторонніх речей у сторону наших вболівальників.

«В попередні рази у працівників поліції кидали цією плиткою. Тоді постраждали пятеро поліцейських. Зараз потрібно відбити плитку, яка вже сама по собі відпадає», – зазначив поліцейський.

Гаврилаш додав, що на стадіоні потрібно створити комфортні умови для всіх уболівальників.

«Вже підходить час, потрібно все доробити, аби не так, як перед матчем з Карпатами в останній день штукатурили стіни», – наголосив правоохоронець.

Гаврилаш вважає, що незадовільний стан стадіону несе небезпеку, як для самих вболівальників, так і для поліції. Адже під трибунами також знаходиться каміння та інші речі, якими вболівальники гостей можуть кидатись.

Він додав, що поліція не підпише акт обстеження стадіону, якщо міська влада не приведе його в порядок.

«Наша команда ввійшла у Першу лігу, там зовсім інші вимоги», - акцентував Володимир Гаврилаш.

Водночас заступник міського голови Микола Вітенко зауважив, що наразі на стадіоні тривають роботи, відтак їх повинні закінчити до першого домашнього матчу.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!