Поліція розшукала водія, який вчинив смертельне ДТП в Отинії


30 червня, близько 15:40 в селі міського типу Отинія, Коломийського району, сталася смертельна ДТП.

Водій, керуючи автомобілем марки «БМВ Х5», рухався ділянкою автодороги Н-10 «Стрий-Чернівці» у смт. Отинія Коломийського району в напрямку міста Стрий, Львівської області, та допустив зіткнення із автомобілем марки «Daewoo Lanos», під керуванням 30-річного місцевого мешканця, який в той час виконував маневр повороту ліворуч із вулиці Галицької на вулицю Українську. Про це повідомляє ГО Нацполіції в області.

Після вчинення ДТП водій автомобіля марки «БМВ Х5» покинув місце події.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Daewoo Lanos» від отриманих травм помер на місці події, пасажир цього ж автомобіля із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої травми органів грудної клітки, закритої черепно-мозкової травми, перелому ключиці та ін. доставлений до Івано-Франківської обласної лікарні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортними засобами), що спричинили смерть потерпілому або тяжке тілесне ушкодження. Згідно з санкцією статті такі дії краються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами та строк до трьох років або без такого.

В результаті проведених пошукових заходів поліція встановила особу водія-втікача, причетного до ДТП та розшукала його. Ним виявився 33-річний житель обласного центру. Наразі проводяться заходи щодо його затримання у порядку ст.208 КПК України та надалі обрання міри запобіжного заходу.

Слід зауважити, на відео з реєстратора соцмережі впізнали у водієві Віктора Корягіна, відомого як "валентинівський стрілець".  У 2013-му на той час вже двічі судимий чоловік вистрілив у скроню 18-річній дівчині, коли та заступилась за подругу. Дівчина вижила, а його засудили на 10 років. Пізніше суд пом'якшив вирок і чоловік вже в 2016-ту вийшов на волю.

До теми: У резонансній справі «валентинівського стрільця» не сходяться покази

Читайте Бліц-Інфо в Facebook, Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!