Поліція з'ясовує причину смерті дев’ятирічного хлопчика


За минулий тиждень патрульна поліція опрацбвала 1006 викликів. За цей час було виявлено два автомобілі з підробленими документами.

Про це сьогодні, 20 березня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив керівник патрульної поліції Олег Костенко, інформує корепондентка Бліц-Інфо.

Також патрульні клали 17 протоколів за ст. 130 (керування у стані алкогольного сп’яніння), 13 адмінпротоколів за дрібне хуліганство та 8 – розпивання алкоголю  та куріння в громадських місцях.

«У нас на підсилені перебувають колеги з Хмельницька. Сьогодні відбудеться ротація одні поїдуть, а інші – приїдуть», - додав Костенко.

У свою чергу заступник начальника відділу Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш розповів, що 17 березня надійшло повідомлення про смерть дитини 2009 року без слідів насильницької смерті.

«Тіло доставили у морг для встановлення причини смерті. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство)», - акцентував поліцейський.