Поліція затримала любительку дармівщини у франківському супермаркеті


Прибувши на виклик до торгівельного закладу, поліцейські охорони затримали невідому особу, яка намагалась покинути магазин з неоплаченим товаром.

Подія трапилась близько опівдня. Наряд швидкого реагування Управління поліції охорони в Івано-Франківській області отримав сигнал тривоги з охоронюваного об’єкту та прибув до місця спрацювання сигналу за лічені хвилини. До поліцейських звернувся охоронник магазину та вказав на невідому особу, яка намагається винести з магазину неоплачений товар. Згодом, як виявилось загальна вартість викраденого,   сягає майже 400 гривень.

Любительку дарівщини поліцейські охорони затримали, а згодом передали працівникам слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділу поліції, які також прибули на місце події. Правопорушником виявилась 41-річна жителька одного із прилеглих сіл Івано-Франківська.

Наразі подія зареєстрована, за даним фактом проводиться перевірка – для встановлення обставин події та прийняття відповідного процесуального рішення. Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.