На Київщині поліцейські побили і зґвалтували 26-річну дівчину


У місті Кагарлик Київської області розформували відділення поліції після того, як двоє його працівників побили і зґвалтували 26-річну дівчину, яку допитували у справі про крадіжку майна.

Про це повідомила у понеділок, 25 травня, пресслужба Національно поліція України.

Як зазначається,  у неділю до місцевої лікарні звернулася дівчина 1994 року народження і повідомила про те, що її побили та зґвалтували поліцейські.

«Вказане повідомлення відразу почали відпрацьовувати співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Першочергова перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття та зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли у відділ поліції для надання пояснень з приводу крадіжок майна», – сказано в повідомленні.

Після інциденту поліцейських звільнили і затримали. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Проти поліцейських, причетних до зґвалтування затриманої, відкрили кримінальне провадження. Справу розслідуватиме Державне бюро розслідувань.

Крім того, голова Національної поліції Ігор Клименко відсторонив від роботи керівництво Кагарлицького відділення поліції. Саме ж відділення він розформував, а усіх його працівників відправив на переатестацію.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!