Політична партія “ОУН” підтримала Ігоря Насалика у другому турі виборів очільника Івано-Франківська


Очільники політичної партії “Організації Українських Націоналістів” зробили офіційну заяву щодо другого туру виборів міського голови Івано-Франківська

Як відомо, у другий тур вийшли висуванець від БПП "Солідарність" Ігор Насалик та свободівець Руслан Марцінків.

Тож "ОУН" закликає франківців нівелювати партійну приналежність кандидатів і дивитися на їхні конкретні справи, на фах господарників та зважати на перспективу, яку отримає місто.

"ОУН вважає, що задля кардинальної зміни влади в Івано-Франківську, задля перемоги громади усім політичним партіям треба забути про свої політичні амбіції, усім прихильникам кандидатів, які не пройшли перший тур, треба об'єднатися та рятувати Івано-Франківськ від тієї влади, яка обкрадала й нищила наше місто.

За умов, що склалися в другому турі виборів, вважаємо достойним кандидатом, котрий дає місту шанс на оновлення, Ігоря Насалика. Ми переконані, що патріотизм — це не порожні слова, а конкретні справи, це відповідальність і любов до своєї землі. Наприклад, наразі ми бачимо, що Ігорем Насаликом зроблені конкретні кроки щодо створення в Івано-Франківську “Пантеону героїв” та перепоховання в українській землі сина України Євгена Коновальця, могила якого поки що знаходиться в м. Роттердам (Голандія).Тому 15 листопада закликаємо всіх проголосувати за Ігоря Насалика! За нашу з Вами перспективу та докорінне оновлення Івано-Франківська! Будьмо активні у другому турі й скористаємося шансом добра і перспективи славному Франковому місту!", - йдеться у заяві.

Підписане звернення почесним головою ОУН 88-річним ветераном ОУН і УПА Іллею Сливінським та головою ОУН, членом Крайового Проводу Народного Руху України 1990-93 років Віталієм Цаповичем.