Положення про постійні комісії викликало суперечку серед прикарпатських депутатів


Сьогодні в облраді розпочалось засідання депутатської комісії облради з екології, на якому розглянули проект положення про постійні комісії.

Дане питання викликало суперечку серед депутатів. А саме, обласні обранці висловили невдоволення тим, що проект Положення їм роздали за 10 хвилин перед засіданням. Депутати відмовились підтримувати документ, мотивуючи тим, що голосувати за «кота в мішку» вони не будуть. Оскільки на переконання обранців потрібно спочатку обговорити цей проект Положення з юристами.

Зокрема депутат-свобоідвець Сергій Федорців запропонував не виносити даний документ на це засіданні облради, а доопрацювати його до наступного. Адже, за словами депутата, дві комісії уже його «забракували». Якщо ж депутати відправлять питання на доопрацювання, то документ можна буде виправити. Протягом цього часу комісії будуть працювати за старим положенням і Регламентом.

Голова комісії оголосив перерву, щоб депутати обговорили повноваження комісії з профільними департаментами і врешті прийняли якесь рішення.