Польська віза для прикарпатців – за новими правилами реєстрації


Польська віза – за новими правилами реєстрації. Причому, уже з 3 квітня. Нова система Ве.ЕФ.ЕС Глобал була протестована в Києві як пілотний проект. Добре себе зарекомендувала і надалі буде запроваджена у Пунктах прийому візових анкет. У Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі та Чернівцях. Нова система має спростити та полегшити процедуру отримання реєстрації візових анкет.

Як і раніше, шлях до отримання візи розпочинається із банку. Спершу потрібно сплатити 18,5 євро. За послуги візового центру. Під час операції касир обов’язково записує особистий номер телефону клієнта. А на квитанції вказує спеціальний код. Досі клієнт отримував код і потім або сам телефонував до кол-центру. Або заходив на сайт візового центру і реєструвався, передає ВЕЖА.

Максимальний термін від часу сплати в банку до подачі документів лише тиждень. Тож залишається мало часу, щоб все підготувати. Вже наступного за реєстрацією дня до вас може зателефонувати оператор.

Люди ж, які сплатили сервісний збір до квітня, зможуть зареєструватися за старою системою на сайті або в кол-центрі. Вона працюватиме паралельно ще три місяці. Торік Відділ особового руху розглянув рекордну кількість візових заяв – понад півтисячі. В середньому це становить понад 2000 заяв щоденно.