Помер викладач Прикарпатського університету


21 жовтня на 80-му році життя відійшов у вічність доктор медичних наук, колишній професор кафедри біохімії та біотехнології факультету природничих наук Прикарпатського університету Іван Мазепа.

"Ректорат Прикарпатського національного університету, профспілковий комітет, колективи університету та факультету природничих наук висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного. Нехай наші співчуття допоможуть Вам пережити біль непоправної втрати"- пише прес-служба університету.

Панахида відбудеться 24 жовтня о 17:00 год. в Будинку Скорботи за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Ребета, 3

Похорон відбудеться 25 жовтня о 11:00 год. в Будинку Скорботи за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Ребета ,3

Довідково: Мазепа Іван Віцентович - народився 30 січня 1938 року в Галицькому районі. З 1959 по 1968 роки навчався в Івано-Франківському державному медичному інституті  спочатку як студент, а згодом як аспірант кафедри біохімії. В 1990 році захистив докторську дисертацію за спеціальністю "Біохімія". З 2001 року - професор кафедри біохімії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. За період своєї трудової діяльності опублікував близько 200 наукових праць, у тому числі 2 монографії, 3 патенти на винаходи. Підготував 3 кандидатів наук.