Помічником найбагатшого нардепа Ради виявився кримінальний авторитет, — документ


Авторитетний бізнесмен Олександр Павлюченко, якого знають на Полтавщині, як кримінального авторитета з прізвиськом Саша "Браслєт" виявився помічником народного депутат від "Народного фронту".

Про це у своєму блозі написав журналіст Дмитро Гнап, передає канал 24.

За його словами, коли у січні 2015 СБУ та прокуратура затримали начальника Полтавського ДАІ Петра Блажівського за хабар, саме Саша "Браслєт" Павлюченко вніс заставу в розмірі 10 мільйонів гривень, щоб високопоставлений даївець вийшов на свободу.

Олександр Павлюченко є помічником найбагатшого депутата Верховної Ради VIII скликання Ігоря Котвіцького, про що вказано у профілі нардепа на сайті Ради.

Зокрема, на сайті парламенту вказано, що Котвіцький до обрання нардепом був віце-президентом ПАТ "Інвестор", яке нині належить дружині міністра МВС Арсена Авакову.

За даними Гнапа, Павлюченко пов’язаний з ТОВ "Ангро інвест", якому Полтавська облрада планує без аукціону передати вісім газоносних ділянок. Раніше вони належали фірмі "Голден Деррік" і після Майдану були через суд повернуті державі.

Нагадаємо, хто є найбагатшим депутатом Верховної Ради VIII скликання стало відомо в середині вересня, коли той вніс мільйонні правки до свої декларації про доходи.