Понад 26 тисяч учнів Івано-Франківська цьогоріч завершують навчання


Сьогодні, 22 травня, на оперативній нараді про організацію закінчення навчального року та проведення ДПА у школах міста звітувала Наталія Микула, заступник директора Департаменту освіти та науки.

Так. цього року серед 1074 випускників - 8% , 86 учні, є претендентами на нагородження медалями. 59 учнів – золоті медалісти та 27 – срібні. Ці відзнаки мають бути ще підтверджені результатами ЗНО, йдеться на сайті міськради.

Сьогодні розпочалась державна підсумкова атестація для учнів 11-их класів з математики. 1193 учні беруть участь у ЗНО з цієї дисципліни, але це не тільки випускники іванофранківських шкіл, але й жителі інших районів та учні коледжів та професійно-технічних училищ.

Завтра, у четвер, відбудеться ЗНО з української мови. В ньому візьмуть участь 4441 учні( 1074 – випускники іванофранківських шкіл). За рейтингом, власне українська мова займає перше місце серед дисциплін, які здають на ЗНО учні. Друге місце - історія України (1403 учні). Третє місце – англійська мова – (1329 учнів) та четверте – математика(1193 учні).