Пораненому в АТО франківцю потрібні кошти на лікування після операції


Команда Герої АТО провідала 21 січня Тарасика Мокляка. Іванофранківець після операції, йому поставили витяжку на ногу. Наразі потрібні кошти на лікування, повідомила Єлизавета Масляк, волонтер з Івано-Франківська, яка підтримує зв’язок із пораненими в АТО бійцями.

Єлизавета займається єдиною базою поранених в Україні. Наразі проживає в Києві та співпрацює з волонтерським рухом Івано-Франківська “Поранені SOS“.

“Напевно найважча операція за весь час. Багато людей провідує Тараса, приходить з словами підтримки. Але той біль, який відчуває на все тіло, просить наших молитов та прохань, щоб мав сил терпіти і боротись, – пише Єлизавета Масляк. – Скільки мужності в хлопця, це просто словами не передати. Дякую всім, хто підтримує маму та бабусю, що поряд із ним. Надалі лікування досить тривале, то прошу підтримати родину матеріально!”

Хлопцю 23 роки. На передовій — у складі 128 бригади. Важкі поранення отримав в Артеміську: проникаюче наскрізне поранення черевної порожнини з ураженням сигмоподібної кишки, ампулярного відділу прямої кишки, сечового міхура. Багатоуламкові переломи головки правої стегнової кістки, правої здухнинної сідничної кістки, дренування черевної порожнини, перелом кісток тазу.

Картка ПриватБанк батька – 5168755610169613 Мокляк Руслан.

Більше про постраждалих на Донбасі знайдете на сайті Герої АТО.

Репортер