Поранений боєць, якому збирали кошти на весільному фестивалі одружився


Вчора, 12 травня, одружився доброволець "Айдару" Олег Сухарєв.

Йому під час третього міського фестивалю "Весільні візерунки" було проведено благодійну акцію «Подаруй частинку щастя». Вона полягала в суспільному зборі коштів на закупівлю ліків для пораненого бійця АТО.

Співорганізатором фестивалю та відповідальним за збір коштів виступив благодійний фонд «Франківський Опір».

На благодійній акції було зібрано кошти на суму 2 959 грн., а також 2 300 грн. передав Ігор Чиж випускник історичного факультету. Зібрані гроші на лікування Сухарєва Олега Ігоровича вручили його дружині Мар’яні 12 травня 2015 року.

Нагадаємо, Олег Сухарєв народився 24.10.1991р. Перебував в АТО з 8 травня минулого року. Приймав учать в визволенні Новоайдару і затриманні 14 сепаратистів під час виборів Президента 25 травня, разом з побратимами визволяв м. Щастя, брав блок-пост перед «Металістом» та інші стратегічно важливі об’єкти. Також серед його заслуг – взяття в полон 18 членів спецпідрозділу «Дон» та виведення з оточення багатьох українських солдат.

До війни Олег мешкав у рідному Івано-Франківську та вчився на історичному факультеті Прикарпатського університету. Але, через нестачу коштів на навчання, ще у 2012 році  пішов в армію за контрактом – служив у морській піхоті. отримав численні осколкові поранення ще 27 липня. Тоді, під час військової операції неподалік м. Лутугине  (Луганська область), позиції українських військ зазнали танкового удару. З десяти побратимів в живих залишився один Олег – лише завдяки тому, що один з бойових друзів, 19-річний Михайло, прикрив його собою.