Поранений боєць з Івано-Франківщини потребує допомоги


30-річний боєць АТО Олексій Лаврів, який народився в с. Черніїв Тисменицького району Івано-Франківської області потребує допомоги.

Про це йдеться на сторінці "Захисник України Олексій Лаврів потребує допомоги" у соцмережі Facebook.

Останні декілька років чоловік з дружиною та донечками проживає в Херсонській області. Під час виконання бойового завдання під Маріуполем у селі Павлове в його машину попав ракетний снаряд ворога.

Зараз Олексій Лаврів знаходиться в реанімації головного клінічного госпіталю в місті Київ. У нього ампутована ліва нога, важка поєднана хребетно-спинномозкова травма - не відчуває нижче пояса, порушення прохідності спинного мозку, переломи поперечних відростків хребта. Потребує лікування та подальшої реабілітації.

"Там дійсно ситуація критична, адже потрібно зібрати непідйомну для сім'ї суму, а це 480 тис. грн. на реабілітацію (з розрахунку по 80 тис. грн. щомісяця і так пів року) + будуть й додаткові витрати на харчування, засоби гігієни і т.д. Також можлива реабілітація за кордоном, поки що це невідомо. Гроші потрібні якнайшвидше, адже чим довше Олексій чекатиме, тим менше шансів на те, що ходитиме... В нього нижня частина тіла повністю не відчувається через значні травми хребта, ліва кінцівка ампутована, дружина приблизно щогодини перевертає Олексія з боку на бік, постійно біля нього, морально підтримує", - йдеться в повідомленні на сторінці.

Перерахувати гроші можна на рахунок у ПриватБанку - 5168 7427 0042 0197 Лаврів Олексій Богданович

Світлина від Roksolana Kravchuk.