Porto Franko: Виступ британського гурту "All The People"


15 червня, на головній музичній сцені, о 21:00, відбудеться виступ гурту "All The People". Група представить свій дебютний альбом “R Together”, виданий 2017 року. Кожна композиція переносить слухача на південне узбережжя Вінчестера, де життя двох братів – Саймона та Ешлі – вирує в затишності місцевих парків, легкості родинних зустрічей, насолоді від життя і присмаку британської ностальгії.

Довідково: Гурт All The People – це унікальний electro soul колектив братів Ешлі та Саймона Арнольд та співака Кертіса Денні. Саймон і Еш починали в панк-гуртах, а потім увірвалися на музичну сцену drum & bass як продюсери та виконавці гурту The Burbs – свого часу цей бенд просував відомий лейбл Hospital Records, він був постійним учасником drum & bass show на популярному британському Dj’s Radio 1/1xtra . Музика All The People’s – це суміш пульсуючої ейфорії, що поєднує водночас глибину і привабливість, душевність і гостроту саунду. Емоційний вокал Кертіса Денні створює особливу атмосферу кожної композиції All The People.

Кожен запис і концерт наживо гурту щораз підкреслює експериментальність у роботі зі звуком і артистичній подачі композицій. Критики зазначають, що All The Peopleперебувають у постійній музичній дискусії із такими проектами, як: SBTRKT, Sampha, Hot Chip, Little Dragon, Blood Orange & Caribou – і навіть не бояться викликів від класиків trip hop/soul-сцени Bonobo і Massive Attack. Їхній унікальний звук, звісно, народжений із ремісценцій RnB та душі soul 90-х – аж до джазу та альтернативної електронної музики.