Порушив графіки перевезень – штраф!


Порушив графіки перевезень – штраф! Для перевізника 47-го маршруту такий перебіг подій став вже традиційний. Третій день Великодніх свят на маршруті лише 1 автобус. З 5-ти планових машин, згідно з показників GPS-системи. Та й той передчасно закінчив робочий день. В управлінні транспортного зв’язку вкотре вручили горе-перевізнику акт.

47-й автонапрямок обслуговує ПП “Коридаавтотранс”. Це вже 5-й штраф, який отримує даний перевізник з початку року. Але на якість послуг це не впливає, оскільки скарги на цей маршрут продовжують надходити. Пасажири скаржаться на “гарячу лінію” МВК та в соціальних мережах. Представники перевізника, в свою чергу, нарікають на умови праці. Начебто видатки на маршруті перевищують прибуток, пише ТРК Вежа.

Компроміс між перевізниками та міською владою шукали раніше. Проте результатів не досягнуто.

Аби досягти згоди між сторонами в профільному управлінні навіть скоротили графіки для єдиного чукалівського перевізника.

А от чи буде перевізник цього разу курсувати справно, покаже щовівторковий моніторинг громадського транспорту. Його результати зазвичай озвучують на “оперативці” в міськвиконкомі.