Посварившись з приятелем франківчанин проштрихнув його ножем


Посеред ночі в чергову частину Івано-Франківського міськвідділу міліції зателефонували зі станції швидкої медичної допомоги й повідомили, що до них за медичною допомогою звернувся 18-річний житель Галицького району.

Медики виявили в пацієнта проникаюче поранення живота з ушкодженням внутрішніх органів. Тож правоохоронці зацікавилися обставинами отримання молодиком поранення. Стало відомо, що він розпивав спиртне разом із 27-річним жителем Івано-Франківська. Чоловіки посварилися, й старший всадив кухонний ніж у живіт молодшому. При огляді кухні помешкання, де сталася ця подія, міліціонери виявили порожню тару з-під горілки з перцем, пише АП.

За подібним «сценарієм» розвивалися події в одному з сіл Тисменицького району. Там двоє чоловіків спочатку теж пили горілку, а потім посварилися. 49-річний уродженець Богородчанського району ударом кухонного ножа ледь не відправив на той світ свого приятеля. 54-річного селянина госпіталізували з проникаючим пораненням черевної порожнини з пошкодженням тонкого кишечника та жовчного міхура.

В обох випадках проти «різників» відкрили кримінальні провадження, їм загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.