Повалені дерева та бігборди: Прикарпатські рятувальники ліквідовують наслідки негоди


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

30 жовтня о 09.05 год. Снятинський р-н с. Тростянець вул. І.Франка, 1. Черговий караул МПО Заболотів виїжджав для надання допомоги по розрізанню дерева, яке в зв`язку із поривами сильного вітру впало на покрівлю ЗОШ №1 I-II ст. Внаслідок падіння дерева пошкоджено частину металевої покрівлі на площі 12 м.кв. Працівниками МПО за допомогою бензопили та рятувальної мотузки розпилено та знято з покрівлі школи дерево.

09.50 год. м. Івано-Франківськ, перехрестя вул. Деповська-Миру. Відділення ЧСПТ АРЗ СП виїжджало для надання допомоги по демонтажу металевого листа на рекламному бігборді, що знаходиться в аварійному стані і може впасти та травмувати перехожих. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою шанцевого інструмента зняли відірваний лист з рекламного щита.

10.03 год. м. Івано-Франківськ на розі вул. Матейки і Курінного Чорноти. Черговий караул МПК м. Івано-Франківськ виїжджав для розрізання дерева, що впало на проїжджу частину дороги. Працівники МПК за допомогою спеціальних засобів (бензопила) та пожежного автомобіля звільнили проїжджу частину автодороги від дерева.

12.12 год. м. Івано-Франківськ вул. С.Бандери. Черговий караул МПК м. Івано-Франківськ виїжджав зрізати гілку дерева, що небезпечно повисла над пішохідним тротуаром. Працівники МПК за допомогою бензопили зрізали гілку дерева. На прохання перехожих громадян, працівники МПК також розрізали дерево, яке перешкоджало вільному руху пішоходів по вулиці С.Бандери, 58.

12.15 год. м. Рогатин вул. Галицька. Черговий караул ДПРЧ-16 виїхав на розрізання дерева, що впало на проїжджу частину дороги «Рогатин-Львів». Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою спеціальних засобів (бензопила) та пожежного автомобіля  звільнили проїжджу частину автодороги від дерева.

13.42 год. м. Івано-Франківськ вул. Івасюка. Черговий караул МПК м. Івано-Франківськ виїжджав для розрізання дерева, що впало на проїжджу частину дороги. Працівники МПК за допомогою бензопили розчистили проїжджу частину дороги від поваленого дерева.

31 жовтня о 02.07 год. м. Івано-Франківськ вул. Коновальця. Черговий караул МПК м. Івано-Франківськ виїжджав для надання допомоги по прибиранню поваленого вітром бігборду з проїжджої частини дороги.